Pyydä tarjous

Pyydä tarjous!

* pakollinen tieto
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yritys - Kolmen Sähkö Oy

Kemilänrinne 5,
70340 Kuopio
Puh. 017-266 5660

MA-PE 8.00 – 15.30
LA-SU SULJETTU

Niittytie 1,
71800 Siilinjärvi

TYÖTILAUKSET: 017-266 5660

Yritysesittely

Kolmen Sähkö: Yli 50 vuoden kokemus takaa onnistuneen työn niin suurissa kuin pienissäkin projekteissa.

Fiiliskuva - Esittely

Kolmen Sähkö Oy on vuonna 1972 perustettu sähköasennusliike. Nykyisin toteutamme kokonaisvaltaisesti talotekniikan sähkö-, ilma-, ja putkiurakointeja. Konserniin kuuluva Ilmapörssi Oy vastaa LVI-järjestelmien urakointi- ja huoltotyöstä. Työllistämme yhteensä noin 80 talotekniikan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnalliset rakennuttajat sekä yksityiset henkilöt. Konsernimme liikevaihto vuonna 2023 oli yli 12 milj. euroa. Yrityksen hallinto sijaitsee Kuopion toimipisteessä.

Arvot ja tavoitteet

Asiakastyytyväisyys on yhtiön peruspilareita. Toimintaa ohjataan asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti aina asiakas- ja projektikohtaisesti. Luottamus hankitaan pitkäjänteisellä työllä ja siihen tarvitaan koko henkilöstön sitoutuminen. Sovituista asioista pidetään kiinni – se mikä luvataan, se myös tehdään.

Mikään projekti ei ole meille liian suuri tai pieni. Asiakkaan tarve on aina sopivan kokoinen ja laajuudesta riippumatta yhtä tärkeä. Toteutamme projektin asiakkaan tarpeisiin mukautuen suunnittelusta luovutukseen.

Muutosvalmius on tärkeimpiä kilpailutekijöitämme. Yhtiömme taipuu nopeasti asiakkaidemme erilaisiin aikatauluihin sekä projektien vaatimustasoihin. Konsernin tavoitteena on toimia kasvu-uralla kannattavasti. Tähän pyritään konsernin yhteisillä tavoitteilla ja kehittämällä toimintaa asiakaslähtöisesti. Tilaajavastuulain mukaiset tietomme on tarkistettavissa osoitteesta tilaajavastuu.fi.

Henkilökuntamme on tärkein resurssimme

Palveluksessamme on sitoutunut ja asiantunteva henkilökunta, jolle ammattiylpeys on kunnia-asia. Yrityksessämme on useita jo perustamisvuosilta mukana olleita asentajia, joiden vuosikymmenten aikana karttunutta ammattitaitoa siirretään yhtiömme nuoremmille osaajille.

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilökuntamme työturvallisuuteen. Kaikkea toimintaamme ohjaa Nolla tapaturmaa -ajattelumalli, jonka mukaan riskit pyritään tunnistamaan etukäteen jo työn suunnitteluvaiheessa. Toteutamme mallia mm. koulutuksen, ohjauksen ja varustamisen kautta, ja se on tuonut erinomaisia tuloksia. Konsernin tapaturmataajuus on reilusti alle toimialan keskiarvon.

Yara Suomi Oy on myöntänyt Kolmen Sähkö Oy:lle arvostetun The Yara World Plate -palkinnon työturvallisuuden hallinnan kehittämisestä Siilinjärven tehtaalla.