Pyydä tarjous

Pyydä tarjous!

* pakollinen tieto
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sähköasennus - Kolmen Sähkö Oy

Kemilänrinne 5,
70340 Kuopio
Puh. 017-266 5660

MA-PE 8.00 – 15.30
LA-SU SULJETTU

Niittytie 1,
71800 Siilinjärvi

TYÖTILAUKSET: 017-266 5660

Sähköasennus

Sähköasennus aina suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden sähköasennukset kohteen ja työn suuruudesta riippumatta. Olipa kyseessä siis pieni tai suuri sähkötyö, Kolmen Sähkö Oy toteuttaa asennukset asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellun aikataulun mukaan. Toteutamme muun muassa erilaiset sähköasennukset remonttien yhteydessä, sähkömuutostyöt, erilaiset sähkökytkennät ja sähkölaitteiden asennukset sekä myös kokonaisvaltaiset projektit.

Teemme sähköasennuksia Kuopion alueella niin yksityisille kuin yrityksille. Kotitalouksien sähköasennusten työn osuus on vähennyskelpoinen kulu verotuksessa.

Esimerkkejä sähköasennuksista, joita teemme:
•    teollisuuden sähköasennukset
•    liiketilojen sähköasennukset
•    julkisrakentamisen sähköasennukset
•    taloyhtiöiden sähköasennukset
•    omakotitalojen ja huoneistojen sähköasennukset
•    sähköasennukset keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremonttien yhteydessä
•    märkätilojen sähköasennukset
•    laitteiden sähköasennukset
•    valaistus ja automaatio
•    sähköasennusten muutokset ja korjaukset

 sahkoasennus_kuopio-siilinjarvi_sahkoliike

Ammattilaisten toteuttamaa sähköasennuspalvelua Kuopiossa ja Siilinjärvellä

Kolmen Sähkö Oy on sähköliike Kuopion ja Siilinjärven alueella. Toimintaamme kuuluu erilaiset sähköasennukset julkisen puolen kiinteistöissä, yrityksissä sekä yksityisissä kodeissa. Meillä kaikki asentajat ovat koulutettuja ja omistavat ajantasaiset sähkötöiden luvat. Sähköasennuksiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

Sähkö- ja paloturvallisuus ovat ammattimaisen ja pätevän sähköasennuksen tärkeimpiä laatukriteereitä. Koulutetut ja asiantuntevat sähköasentajamme takaavat sähköasennusten turvallisen ja laadukkaan jäljen. Väärin tehdyssä sähköasennuksessa on suuri turvallisuus- ja paloriski. Meillä noudatetaan kaikkia sähkö- ja tekniikan alan turvallisuusmääräyksiä ja standardeja.

Kolmen Sähkö Oy on jo yli 50 vuoden ajan Kuopiossa ja Siilinjärvellä palvellut sähköliike. Pitkällä kokemuksellamme takaamme laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen kaikissa töissä. Palveluihimme kuuluu sekä uudis- että saneerauskohteiden sähköasennukset Siilinjärvellä, Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.

Uudet sähkötekniset ratkaisut

Aika ajoin sähkötekniset ratkaisut vaativat uusimista. Tämä nostaa kiinteistön arvoa ja vaikuttaa myös energiankulutukseen, eli näin ollen myös kustannuksiin pidemmällä aikavälillä.
Lisäksi nykyaikaiset laitteet vaativat myös sähköjärjestelmän vastaavan laitteiden kriteereitä. Esimerkiksi uudet laitteet vaativat sähkötekniikalta enemmän, joten sitä mukaa kasvaa myös sähköasennusten ja -töiden vaatimukset.

Sähköasennuksien aikataulut sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa

Teemme yhteistyötä projektin alusta asti ja sovimme yhdessä asiakkaan kanssa sähkötöiden toteutuksesta ja sen aikataulusta. Näin pyrimme mahdollisimman tehokkaaseen ja sujuvaan toimintaan. Erityisesti yrityksissä aikataulujen hallinta on tärkeää, joten teemme sähköasennukset sopimuksen mukaan silloin kun yritysasiakkaalle se parhaiten sopii.

Sähköasennukset Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella

Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen sähköliike Kuopion ja Siilinjärven alueella. Palvelemme sekä yksityisiä, että yrityksiä sähköasennustöissä Kuopiossa, Siilinjärvellä ja muualla Pohjois-Savon alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta sinua askarruttaviin sähköasennustarpeisiin.

Kerro kohteestasi ja tarpeistasi ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeemme kautta.