Pyydä tarjous

Pyydä tarjous!

* pakollinen tieto
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotekategorian bannerikuva

Kemilänrinne 5,
70340 Kuopio
Puh. 017-266 5660

MA-PE 8.00 – 15.30
LA-SU SULJETTU

Niittytie 1,
71800 Siilinjärvi

TYÖTILAUKSET: 017-266 5660

Toshiba Aurora+ 35

AURORA+ on hiljainen ja taloudellinen ratkaisu ympärivuotiseen mukavuuteen. AURORA+ hyödyntää Toshiban taattua inverter- ja kompressoriteknologiaa, sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä.

Pyydä tarjous

Tervetuloa A++ -energialuokkaan

AURORA+ ilmalämpöpumpun hinta-laatusuhde tekee siitä markkinoilla ainutlaatuisen tuotteen. Tuotevalikoiman jäähdytysteho on A++, mikä tarkoittaa optimaalista mukavuutta ja erityisen alhaista energiankulutusta.

Lämpöä joka säällä

AURORA+ on laadukas ja luotettava ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa hyvän tehon ja hyötysuhteen aina -25 °C asti. Toshiban ainutlaatuinen sulatus–toiminto varmistaa ulkoyksikön toimivuuden äärimmäisissäkin olosuhteissa. Sulatat mahdollisen jään yhdellä napinpainalluksella.

Hiljainen toiminta – 43 dB(A)

AURORA+ ilmalämpöpumpun ainutlaatuinen hiljainen toimintatila antaa käyttäjälle mahdollisuuden vähentää ulkoista äänitasoa, jotta naapurustolle voidaan taata yörauha. Kaukosäätimen asetuksesta tämä tila vähentää ulkoyksikön äänitasoa viidellä desibelillä (A) ulkoisen äänitason alentamisen etusijalle jäähdytyskapasiteetin nopeuteen verrattuna.

Erittäin hiljainen sisäyksikkö – vain 19 dB(A)

Sisäyksikkö toimii hiljaisimmalla äänitasolla. Se siirtyy erittäin alhaiselle puhallinnopeudelle, mikä vähentää sisäyksikön ääntä 4 dB (A) verrattuna pienitehoiseen käyttöön.