Palvelumme - Kolmen Sähkö Oy

Kuopio

Kemilänrinne 5
70340 Kuopio
Puh. 017-266 5660

MA-PE 9.00 – 16.00
LA SULJETTU

Jukolantie 2B,
71800 Siilinjärvi

TYÖTILAUKSET: 017-266 5660

Palvelumme

Sähkö- ja LVI-urakointi

Toteutamme LVIS-työt kokonaisurakkana tai erillistyönä. Kolmen Sähkön ja Ilmapörssin muodostaman konsernin hallinto ja suunnittelu toimivat Kuopion toimipisteessä, joten yhteistyö on tiivistä ja siten myös tehokasta. Sähkö- ja LVI-osaston projektipäällikkömme tekevät yhteistyötä jo työn suunnitteluvaiheessa. Asiakkaalle syntyy säästöjä, kun työmaan toimintaa ohjaa ja toteuttaa kokonaisvaltaisesti sama luotettava ja ammattitaitoinen talotekniikan toimija.

Olemme vuosien aikana toteuttaneet lukuisia osa- ja kokonaisurakoita ja projekteja LVIS- ja automaation asiantuntemusta vaativissa kohteissa. Kohteitamme ovat olleet mm. teollisuuden automaatio, palvelutalot, asuintalot, liikerakennukset sekä pysäköintihallit.

KVR-urakointi

KVR-urakointi eli kokonaisvastuurakentaminen (Urakoitsija vastaa kokonaisvaltaisesti hankkeen sopimuksenmukaisesta toteutuksesta. Toimintojen nopeus ja kustannustehokkuus paranevat, kun yksi urakoitsija ottaa vastuun työn suunnittelusta, järjestelyistä ja toteutuksesta.) on monessa suhteessa järkevä tapa tehdä mm. toimitiloja. Toteutamme ne kumppaniasiakkaan toiveiden mukaisesti koko LVIS-talotekniikan osalta aina suunnittelusta luovutukseen avaimet käteen periaatteella. Palvelumme räätälöidään niin, että kumppanimme voi vaivattomasti keskittyä rakentamisen muihin osa-alueisiin.

Ryhdy kumppaniasiakkaaksemme

Huolto ja kunnossapito

Toteutamme teollisuuden vaativaa kunnossapitoa sähkö-automaation osalta. Huollosta meillä on pitkä kokemus ja yrityksessämme sinua palvelevat osaavat tekijät. Teollisuuden osaaminen on yksi yhtiömme sähköasennusten kulmakivistä.

Huolto ja kunnossapito ulottuu myös kiinteistöjen tarpeisiin. Huoltoautomme sukkuloivat laajalla alueella, missä huollamme ja korjaamme kiinteistöjen LVIS-järjestelmiä ja laitteita.
Lisäksi huollamme ja myymme TALPET-pesulakoneita kiinteistöpesuloiden tarpeisiin. Kerro meille tarpeistasi ja pyydä lisätietoja tai tarjous joko suoraan myyjältämme tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Paloilmoitinjärjestelmät

Olemme valtuutettu paloilmoitinliike ja toteutamme uusia paloilmoitinjärjestelmiä sekä huollamme ja korjaamme jo asennettuja järjestelmiä.

Energiahuolto

Nykyaikainen led-tekniikka on kehittynyt suurin harppauksin. Kartoitamme ja teemme kokonaistarjouksia erilaisista kohteista. Tarjous kannattaa pyytää jos kohteessa valaistustunteja kertyy paljon ja mikäli tekniikka on jo vanhentunutta.

Kerro kohteestasi ja tarpeistasi ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeemme kautta.